HTML

bangkok hilton

Friss topikok

  • bèla: lesz meg itt bejegyzes, vagy csak a kepeket figyeljuk? (2009.04.01. 11:22) we SELECT ALL - sooner or later - we DELETE ALL
  • _karmapolice_: @vl: máshol sem... akkor inkább facebook/twitter. (2009.03.19. 17:47) Zarojelben
  • máty: @gordon: én mindenesetre láttam KV-t eltűnni a szemem elől a reptéren / igaz, azóta képeket is app... (2009.03.17. 15:31) Out of Bangkok - Ayutthaya
  • máty: kicsit leálltatok a híradással... kíváncsian várjuk a folytatást... kicsit már itt is süt a nap de... (2009.03.10. 18:44) Bangkok es a bangkokiak - szerintunk
  • Sárim: Hello, fiatalok!:-) Velünk semmi nincs. És ti?Sehogy? Puszik linyókata & Sári (2009.03.09. 21:53) Helo Sun

Linkblog

Archívum

Zarojelben

2009.03.11. 15:49 veron

Fontos bejegyzes: mint ahogy eddig is, (lasd bangkoki poszt), ezutan is, egy ideig meg a szerzonel azt latjatok veron, az nem csupan azt jelenti, hogy kelevera gepel, hanem azt is, hogy mint az egyre gyakoribb, ahogy most is, *z, azaz csillag zed a hatterbol tollba mond.

Ennek egyetlen egy oka van, tul azon, hogy itt tajfoldon a hi - speed internet azt jelenti, hogy nemi szerencsevel a wiw 10 perc alatt megnyilik, szoval ezentul, ami meg fontosabb kelevera, azaz veron egyelore benazik a blog.hu-n az uj nickname hozzaadassal.

(Es itt kelvera hozzateszi, ez nem teljesen igaz...)

A nethelyrol meg annyit, hogy kurva kenyelmes borfotelekben fekszunk, amelyek aggya alakithatok, olyanok, amilyenekkel az embereket riogatjak a Westendben a szokokut mellett. Amit mondjuk teljesen nem ertunk, mert el nem tudjuk kepzelni hogyan lehet ezt netezeshez hasznalni, persze lehet, a thaiok ezt is megoldjak. Es valljuk be az elmult 1 het utan azon sem csodalkoznank, ha ok labbal gepelnek.

Es meg mindig a nethelyrol, 360fokban korpanorama, legkondi , ha ez nem lenne eleg meg 5 berrego fan, az egyik sarokban konyvtar, mig a masikban piheno sarok kanapekkal, ha esetleg elfardatal a netezestol. Es hogy ossze ne keverd a kettot, jo nagy betukkel ki is matricaztak az adott helyen, hogy: Relax Corner. Tehat minden adott a tokeletes netfuggeshez, csak az a k.... savszelesseg lehetne gyorsabb. Es azert az vicces, hogy a nyitooldal, nem a google vagy a thai index, hanem a csing-csung youporn, de mar ezen sem csodalkozunk.

 

2 komment

Címkék: internet thaifold

A bejegyzés trackback címe:

https://madeinthailand.blog.hu/api/trackback/id/tr67996076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_karmapolice_ 2009.03.19. 17:47:57

@vl: máshol sem... akkor inkább facebook/twitter.
süti beállítások módosítása